Fritidshjemmet

mange-barn

Steinerskolens skolefritidsordning er et tilbud for barn fra 1. kl og oppover.

Vi har morgentilbud fra kl 7.30 frem til skoledagen begynner kl 08.40, med utetid fra 08.30. Ettermiddagsøkta starter når barna er ferdige på skolen, og holder åpent til 16.30. Vi følger skolens åpningstider når det gjelder fridager og ferier, men holder åpent høst- og vinterferie samt to uker før skolestart. I år er det også et tilbud i to uker etter skoleslutt på våren mot ekstra betaling. (2016)

Det er mulig å benytte seg av dagbarnordning for de som kun har behov for SFO en gang i blant, eller halv plass for et begrenset antall ukedager. Barna får servert et godt måltid mat hver dag, tilberedt fra grunnen på kjøkkenet, og det er tydelig populært å sitte rundt bordet og skravle og spise.

Vi er opptatt av ikke å styre barnas dag for mye, men vil at barna på SFO selv skal få bestemme hva den skal brukes til. Barnas frie aktivitet er et område det i dag må settes av plass til. Hovedaktiviteten hos oss er derfor fri lek ute og inne i gode omgivelser med voksne som gir trygghet og omsorg. Fritidsbarna er ofte i hallen og leker seg, f.eks med sirkusutstyret.

Birgitt Ribbrock og Amanda Mathisen jobber fast på fritidshjemmet. Se info i årboken.

Direkte telefonnummer til fritids er 3279 2197, eller mobil 9483 7676 - bruk gjerne SMS

Innmeldingsskjema - Fritidshjemmet <-klikk lenke

Priser:
Full plass: kr 1890
Halv plass: kr 1050 - Maks 10 t/uke, maks 3 dgr/uke. Høst- og vinterferie er inkludert.
Dagplass: kr 150

Forsiden | Skolen | Fritidshjemmet