Ledige stillinger - mars 2022

Steinerskolen i Hurum søker lærere fra 1. august,
men har også behov for vikarer nå, frem til sommeren.

Vi søker klasselærer, spesialpedagog og eurytmilærer. Stillingene er for deg som ønsker å arbeide i vårt kollegium og forbinde deg med skolen gjennom din undervisning og din deltakelse i våre arrangementer og fester.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Steinerpedagogisk utdanning

• Godkjent lærerutdanning

• Er du under utdanning som eurytmist er du velkommen som søker

• Personlig egnethet, klasseledelse og samarbeid vil bli vektlagt

• Allsidighet og godt humør kommer godt med

Vi kan tilby:

• Midlertidig stilling med mulighet for fast ansettelse

• Allsidig og inkluderende arbeidsmiljø

• Økonomisk støtte til kurs og utdanning

• Gode lønns- og pensjonsvilkår

Ta gjerne kontakt for uformell prat med daglig leder Charlotte Kirk på telefon 3279 2192 eller 9132 1727. Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Vi innkaller til samtale fortløpende, men siste søknadsfrist er 20. april 2022.

Steinerskolen i Hurum ligger landlig og vakkert til midt blant åker, vann og skog. Skolen har vel 120 elever. Vår 1.klasse har tilhold i Askeladden Steinerbarnehage og vi har et nytt ungdomsskolebygg. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø med stor trivsel. Våre satsingsområder er håndverk, friluftsliv, sirkus og hagebruk.

Vi søker deg som har et varmt engasjement for barn, ungdom og steinerpedagogikk, eller er nysgjerrig på vår pedagogikk. Du er glad i naturen og kan tenke deg å jobbe i det vakre Hurumlandskapet, midt mellom Oslo- og Drammensfjorden. Her er det landlig og godt å leve, med gode tilbud innen friluftsliv, sport og kultur. Du kan handle dine grønnsaker hos økobonden, kjøpe fisk av fiskeren og du er aldri langt unna hvis du vil kjenne storbyens puls. Hurum er en del av Asker kommune.

Forsiden | Skolen | Ledige stillinger