Ledige stillinger -

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Steinerskolen i Hurum ligger landlig og vakkert til midt blant åker, vann og skog. Skolen har vel 120 elever. Vår 1.klasse har tilhold i Askeladden Steinerbarnehage og vi har et nytt ungdomsskolebygg. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø med stor trivsel. Våre satsingsområder er håndverk, friluftsliv, sirkus og hagebruk.

Vi søker deg som har et varmt engasjement for barn, ungdom og steinerpedagogikk, eller er nysgjerrig på vår pedagogikk. Du er glad i naturen og kan tenke deg å jobbe i det vakre Hurumlandskapet, midt mellom Oslo- og Drammensfjorden. Her er det landlig og godt å leve, med gode tilbud innen friluftsliv, sport og kultur. Du kan handle dine grønnsaker hos økobonden, kjøpe fisk av fiskeren og du er aldri langt unna hvis du vil kjenne storbyens puls. Hurum er en del av Asker kommune.

Forsiden | Skolen | Ledige stillinger